Webshop

Jeg bygger unikke og effektive løsninger i Shopify. Mit mål er at skabe webshops, der skiller sig ud og indtager sin egen plads i markedet. Med min brede ekspertise i e-handel, kan jeg levere skræddersyede løsninger, der opfylder mange forskellige behov og mål.

I udviklingprocessen arbejder jeg tæt sammen med dig for at forstå din vision og dit mål. Jeg skaber en webshop, der afspejler din brandidentitet og leverer en unik og mindeværdig oplevelse for dine kunder. Fra brugervenlig navigation til visuelt tiltalende design – jeg fokuserer på detaljerne for at sikre, at din nye webshop er imponerende og effektiv.

Commeo er certificeret Shopify Partner.

En webshop, der er skræddersyet til din virksomhed

Jeg er overbevist om, at en webshop er lige så unik som den virksomhed, den repræsenterer. Jeg starter altid et samarbejde med en indledende samtale, hvor jeg tager mig tid til at forstå virksomhedens behov, ønsker og visioner.

Jeg ønsker at lære dig og din virksomhed at kende. Derfor foretager jeg en grundig undersøgelse af din virksomhed, dens målgruppe og konkurrencesituationen. Det hjælper mig med at skabe en webshop, der er skræddersyet til at indfri de ambitioner du har.

Så begynder det spændende arbejde, hvor processen med at designe og udvikle din webshop igangsættes. Jeg sørger for at inddrage din unikke brandidentitet og sikre, at webshoppen afspejler din virksomhed på bedste vis.

Jeg er her for at hjælpe dig i hele processen. Fra den indledende samtale til udviklingen og implementeringen af din webshop er mit mål at levere et resultat, der overgår dine forventninger.

Webshops der leverer resultater

Jeg specialiserer mig i at skabe unikke webshops, der fuldt ud afspejler din virksomheds identitet og vision. Jeg benytter mig af det kraftfulde værktøj til webshops, Shopify, samt andre anerkendte platforme for at sikre, at din webshop er både moderne, brugervenlig og performer på alle parametre.

Jeg tror på, at en webshop skal være mere end bare et online katalog. Derfor er mit fokus altid på at skabe en enestående brugeroplevelse kombineret med effektiv funktionalitet. Jeg ønsker, at dine besøgende nemt kan navigere rundt, finde relevant information og foretag køb så nemt som muligt.

Men vigtigst af alt er mit mål at sikre, at din webshop opfylder sin hensigt. Uanset om det handler om at generere salg, øge kundebasen, præsentere dine produkter eller styrke jeres brand, så arbejder jeg målrettet på at skabe en webshop, der leverer resultater.

Den røde tråd

Min mission er at skabe webshops, der afspejler din virksomhed og lader virksomheden profil skinne igennem. Jeg tror på, at en hjemmeside skal være mere end bare end en webshop – den skal være en oplevelse i sig selv.

For at sikre dette producerer jeg content som billedermateriale, der er skræddersyet til brug på din webshop. Jeg ønsker, at dine besøgende får et visuelt indtryk af, hvem I er som virksomhed. Ved at bruge professionelt fotografi og grafisk design sørger jeg for, at virksomhedens unikke DNA og profil afspejles på webshoppen.

Jeg forstår vigtigheden af at skabe et visuelt indtryk, der er i overensstemmelse med dit brand og dine værdier. Gennem omhyggeligt udvalgte billeder og designelementer arbejder jeg på at skabe en sammenhængende og engagerende oplevelse for dine besøgende.

Service og vedligeholdelse

Jeg ved, at opdatering og sikkerhed kan være nogle af de største udfordringer, når det kommer til en webshop. Derfor er jeg her for at hjælpe og sikre, at din webshop altid er i topform.

På samme måde som en bil skal have service for at køre optimalt, sørger jeg for at overvåge og servicere din webshop løbende. Jeg tager mig af vedligeholdelse og opdateringer, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Jeg holder øje med eventuelle sikkerhedsrisici og sørger for at implementere de nødvendige foranstaltninger for at beskytte din webshop mod trusler. Desuden holder jeg din webshop opdateret med de nyeste funktioner og teknologier, så den altid er på forkant.

Processen

1

Afklaringssamtale

Sammen afstemmer vi forventninger til hinanden, inden vi giver håndslag på et spændende samarbejde.

2

Planlægning

Din virksomhed, din webshop. Derfor er de rigtige planer vigtige, så vi rammer dine ønsker spot on.

3

Udvikling

Ud fra de planer vi har lagt for din kommende webshop, udvikler jeg en løsning til jer.

4

Tilpasning

For at validere at de tænkte planer fungerer som ønsket, gennemgår den nye løsning en tilpasning, så alt står knivskarpt.

5

Levering

Jeg sætter din nye webshop i drift og overrækker nøglerne til dine nye, digitale rammer. Yay!

>

Vedligeholdelse

Din webshop kræver løbende vedligeholdelse og fornyelse, og det hjælper jeg dig gerne med.

Seneste projekter

Skal vi arbejde sammen? 🤩

Ja, lad os 👍🏻

Lad os komme i gang!

🤔

Nej tak 👎🏻

Overbevis mig!

Spørgsmål & svar

To webshops er aldrig ens, derfor er mine priser ofte det heller ikke. Jeg sammensætter altid skræddersyede løsninger, så jeg kan tilbyde dig den bedst mulige pris.
En komplet webshop koster fra 25.000 kr.

Ja.

For år tilbage skulle man tænke på mobiloptimering som en ekstra opgave, men sådan er det ikke længere.

I dag optimerer vi som udgangspunkt til telefoner samtidigt med computer, så oplevelsen er den samme uanset platform.

Det gør du.

Vi sælger komplette webshops, som ejes 100% af dig. Det kan være en dyrere løsning her og nu, men til gengæld slipper du for mange års binding. I sidste ende er du bedst stillet med frihed, så du altid selv kan vælge din digitale samarbejdspartner.

Ja.

Vi er vant til at arbejde med garvede såvel som helt nye e-handlere. Derfor er et samarbejde med mig også med udgangspunkt i din situation. Desuden tilbyder jeg tilpassede kurser, så du ret hurtigt bliver skarp til at drive webshop.

Ja.

Vi udvikler webshops som passer ind blandt de bedste på markedet. Det betyder, at du får en webshop der har en høj standard af funktionalitet.