Vores kompetencer

Webshop-platform

Vi bygger komplette webshops med Shopify som platform. Vores fokus er på alt lige fra visuel identitet og funktionaliteter til procesoptimering og vedligeholdelse.

Integrationer

Ved at forbinde jeres webshop med eksterne værktøjer, kan vi tage jeres webshop til et helt nyt niveau med automatisering af manuelle opgaver.

Betalinger

Uanset hvilken type betaling I vil tilbyde jeres kunder, sørger vi for at integrere det på jeres webshop, så det fungerer upåklageligt for jer såvel som kunder.

Ordrehåndtering

Vi implementerer vores skudsikre og gennemtestede setup til lageret, så jeres ordrehåndtering klares nemt og hurtigt med en minimal fejlmargin.

Bogføring

Ved modtagelse og håndtering af ordrer, sørger vi for at sende data til jeres ERP-system (regnskabsprogram), så I ikke skal bruge unødig tid på bogføring.

Markedsføring

Som en del af jeres digitale strategi, er vi behjælpelig med implementering og løbende vedligeholdelse af markedsføringsindsatser på tværs af alle kanaler.

Analyse

Det er slut med at træffe beslutninger med mavefornemmelsen. Data er vejen frem, og de giver oftest et langt bedre grundlag for en beslutning.

Konverteringsoptimering

For at udnytte jeres potentiale bedst muligt, arbejder vi løbende med optimering og implementering af salgsfremmende optimeringer.

Læring og uddannelse

Introduktion

Når vi implementerer en webshop-løsning, er der fri adgang til læringsmateriale, der sætter jer og jeres medarbejdere grundigt ind i jeres nye webshop-løsning.

Introkursus

For at sikre den bedste start på jeres nye webshop-løsning, kan vi tilbyde et skræddersyet introkursus hos jer, så omgivelserne passer til en arbejdsdag i jeres rammer.

Opskalering af kompetencer

Det at drive en webshop, kræver ofte mange forskellige kompetencer. Mangler I dem i jeres virksomhed, tilbyder vi længere forløb online eller hos jer.

Et samarbejde med Commeo

Step 1

Behov

For at finde den rigtige løsning til jer, kigger vi nærmere på behov, ønsker, ambitioner og mål. Når vi har defineret jeres behov, ved vi lige præcis hvilken løsning, vi skal udvikle til jer.

Step 2

Udvikling

Sammen med jer, igangsætter vi udviklingen af jeres webshop-løsning. Vi inddrager jer i hele processen, så resultatet er lige så meget jeres fortjeneste som vores.

Step 3 og fremtid

Vedligehold

Når første version af jeres webshop-løsning er live, starter processen med løbende vedligeholdelse og udvikling. Det er på denne del af rejsen, at vi kan vise alle vores styrker.

Vores tekniske partnere

Shopify er en webshop-platform, der er kendt for sin alsidighed og tilgængelighed uanset tekniske færdigheder.

Læs mere om Shopify

Når jeres kunder betaler for deres ordre, er det en virksomhed som pensopay, der står for af sende penge mod jeres firmakonto.

Læs mere om pensopay

Alt hvad der vedrører håndtering af webshop-ordrer, har Shipmondo bygget en tidsbesparende løsning for.

Læs mere om Shipmondo

Customers 1st (før Servicepos) står bag én af de mest udbredte POS-løsninger i Danmark til butik / detail.

Læs mere om Customers 1st

Klaviyo er en førende e-mailmarketing-platform, der er designet specielt til e-handelsvirksomheder.

Læs mere om Klaviyo

Med Gorgias kan I centralisere alle dine kundehenvendelser, uanset om de kommer fra e-mails, sociale medier eller livechat.

Læs mere om Gorgias

Seneste cases

Kom i gang

Alting starter et sted, og et samarbejde med os starter lige her.

Skal du bruge et tilbud?

Har du brug for et estimat på dit projekt, vil vi meget gerne komme med vores bud. Det kræver blot få informationer fra dig, så vi kan regne en pris.

Få et tilbud

Skal vi tage en snak?

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores services, og hvem vi er, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os